Wanden

Wanden

Voor de wanden hebben wij zowel kunststof binnenwanden als prefab beton buitenwanden. Daarnaast kunnen wij geïsoleerde wanden maken met stalen en gecoate sandwichpanelen.

Prefab betonwanden:

Voor zowel buitenwanden als binnenwanden hebben wij prefab betonpanelen voorzien. Deze panelen kunnen wij voorzien van een geïsoleerde kern. Alle panelen hebben wij voorzien van wapening. Voor de afwerking hebben wij verschillende mogelijkheden. Zo leveren en monteren wij betonpanelen voorzien van een baksteenmotief of een uit gewassen grind paneel. Daarnaast kunnen wij ook grijze betonpanelen leveren.

 

                  
Waterdicht, vorstvrij, drukbestendig, brandveilig, kleurvast, volgens Europese normering. Onze prefab betonpanelen doen dienst als dragende en decoratieve binnen en buitenwanden. Met behulp van de panelen kan men gebouwen in zeer korte tijd realiseren. Wij zijn in staat om gebouwen naadloos te isoleren. Onze betonpanelen zijn uitermate geschikt als brandwand. Alle prefab betonpanelen worden door ons zelf getekend inclusief sparingen voor ramen, deuren en overige zoals luchtinlaat ventielen. Luchtinlaat ventielen van SKOV worden door ons rechtstreeks in de panelen ingestort.
Met de prefab betonpanelen kunnen wij grote overspanningen maken net een beperkte fundering.
Vraag naar onze brochure voor de verschillende uitvoeringen en diverse mogelijkheden, info@agrion.nl

 

 

Kunststof P.V.C. wanden:

 

Voor de binnenwanden hebben wij verschillende kunststof wanden. Zo hebben wij PVC scheidingswanden, 35 en 50 mm dik. Deze PVC panelen worden exact op gewenste lengtemaat aangeleverd. Onze PVC panelen bestaan uit NIEUWE PVC.

 

                  
De kunststof profielen zijn licht en eenvoudig te verwerken tot een gladde wand. Deze kunststof wanden zijn oerdegelijk en onderhoudsvrij. Doordat de kunststof wanden zeer glad zijn en vrijwel naadloos op elkaar aansluiten ziet er dit niet alleen fraai uit maar is bovenal hygiënisch.

De kunststof profielen worden op de spantpoten en muren afgewerkt met een kunststof profiel. Indien gewenst kan men de wanden afwerken met een RVS en stalen omegaprofiel.

Kunststof Polypropyleen wanden:

Naast de kunststof PVC wanden hebben wij kunststof wanden bestaande uit Polypropyleen panelen. Deze panelen zijn zeer robuust en kunnen U.V. bestendig uitgevoerd worden. Deze panelen zijn rondom gesloten en uitermate geschikt om wanden van te maken. Door de honinggraad structuur in de panelen verkrijgen we zeer sterke panelen. Hierdoor kunnen we grote overspanningen mogelijk maken. Deze wanden zijn geschikt voor in te bouwen accessoires zoals R.V.S. deurkozijnen met een kunststof deur blad en voor het inbouwen van kunststof raamkozijnen.

 

                   

 

 
Deze kunststof wanden zijn eenvoudig te monteren. Daarnaast heeft men geen onderhoud aan deze panelen. Ze zijn makkelijk te reinigen met een minimum gebruik aan water. Daarnaast zijn deze panelen bestendig tegen vrijwel alle chemische stoffen en zijn slagvast.
De Polypropyleen kunststof wanden zijn ook toe te passen als buitenwanden.

 

Sandwichpaneel wanden:

 
Wij leveren en monteren stalen sandwich wandpanelen. Deze panelen zijn voorzien van een variabele isolatiekern met gewenste Rc-waarde. De buitenplaat van deze panelen is voorzien van een gewenste coating, afhankelijk van de toepassing. Deze panelen worden geleverd in een gewenste kleur. De losse sandwichpanelen zijn zeer eenvoudig in elkaar te schuiven in één geïsoleerde wand. Door de structuur van het paneel kunnen wij een grote vrije overspanning maken. Hierdoor kunnen wij hoge wanden mogelijk maken. Deze wanden worden afgewerkt met stalen profielen in kleur.