Centrale afzuiging

Centrale afzuiging:

Agrion B.V. levert en monteert complete oplossingen voor centrale afzuiging. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden kunnen wij een totaal oplossing aandragen voor een centraal afzuigkanaal, inclusief aansluiting op een luchtwasser. Voor renovatieprojecten bekijken wij ter plaatse wat de mogelijkheden zijn.
Wij berekenen de grootte van het benodigde centraal afzuigkanaal. Daarnaast kijken we naar het ventilatiesysteem wat wordt toegepast. Tot slot kijken we naar het type luchtwasser en waar deze geplaatst wordt. Afhankelijk van deze 3 factoren ontwerpen wij een centraal afzuigkanaal.
Het centraal afzuigkanaal kan op verschillende manieren worden gemaakt. De bodem van het kanaal bestaat uit een vlakke geïsoleerde vloer. Op deze manier hebben we een vlakke en goed beloopbare bodem die makkelijk te reinigen is. De zijwanden bestaan uit sandwichpanelen of stalen wandprofielplaten die worden geïsoleerd met gespoten P.I.R. / P.U.R.. Het gehele centraal afzuigkanaal wordt door ons geïsoleerd en geheel lekvrij afgewerkt.

 

IMG_2103 IMG_6393
                              

 

Het centraal afzuigkanaal is veelal toegankelijk met een veiligheid onderdrukdeur . Afhankelijk van de plaats van de luchtwasser hebben wij een vaste trap of een vlizotrap voorzien.
In het kanaal zelf voorzien wij een druk wand voor de ventilatoren. Daarnaast leveren wij een compleet pakket met drukventilatoren voorzien van frequentieregelaars en klimaatcomputers. In een centraal afzuigkanaal kunnen wij brandwanden plaatsen.

Afhankelijk van de plaats van de luchtwasser hebben wij een vaste trap of een vlizotrap voorzien.